logoEMT3

Tevékenységeink és szolgáltatásaink

 

cikkep01Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel foglalkozik, ellátja az NQA magyarországi képviseletét, amely 30 éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a tanúsítási iparban.

Ez idő alatt szorosan együttműködve ügyfeleinkkel, figyelembe véve igényeiket, folyamatosan bővítettük és bővítjük napjainkban is szolgáltatásaink körét.

Ezzel kapcsolatos minden további információt részletesen megtalál a Rendszertanúsítás illetve Képzés menüpont alatt, vagy írhat nekünk, és mi készséggel állunk az Ön rendelkezésére. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 • Minőségirányítási rendszerek tanúsítása ISO 9001:2015 szerint
 • Környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása ISO 14001:2015 szerint
 • Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerek tanúsítása - ISO 45001:2018 / OHSAS 18001:2007 szerint
 • Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok tanúsítása HACCP szerint
 • Információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsítása ISO/IEC 27001:2013 szerint
 • Energiairányítási rendszerek tanúsítása ISO 50001:2018 szerint
 • Autóipari beszállítók tanúsítása - IATF 16949:2016 szerint
 • Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek tanúsítása ISO 22000:2018 szerint
 • Orvostechnikai eszközök minőségirányítási rendszerek tanúsítása ISO 13485:2016 szerint
 • Információ technológia és szolgáltatásirányítási rendszer tanúsítása ISO/IEC 20000-1:2018 szerint
 • Vagyongazdálkodási irányítási rendszerek tanúsítása ISO 55001:2014 szerint
 • Légtér és világűr minőségirányítási rendszerek tanúsítása AS 9100:2016 szerint


Regisztrációhoz szükséges lépések

Ajánlatkérő nyomtatvány
A tanúsítási eljárás az ajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével indul. Ebben Önök megfogalmazhatják a követelményeiket és biztosítják számunkra az árajánlathoz és/vagy szerződéshez szükséges információkat.

Szerződés
Az Önök által kitöltött ajánlatkérő nyomtatvány beérkezése után, megszervezzük a kijelölt auditorral a tanúsító audit 1. szakaszát (dokumentáció értékelés).

Tanúsítás végrehajtása
A tanúsító audit 1. szakasza (dokumentáció értékelés) lehetővé teszi, hogy találkozzanak az auditorukkal. El fogja magyarázni Önöknek a tanúsítás folyamatát, áttekinti az Önök dokumentált irányítási rendszerét. Megállapodik Önökkel a tanúsítás időpontjában és tájékoztatja Önöket a tanúsítás folyamatáról. A hivatalos tanúsítás során az Önök eljárásai és gyakorlatai objektív módon összehasonlításra kerül a dokumentált irányítási rendszerének előírásaival. A tanúsítás során tett megállapításokról az auditor írásban tájékoztatja Önöket.

Tanúsítvány
A sikeres tanúsítást és a regisztrációról szóló döntést követően átadjuk Önöknek tanúsítványukat, és az Önök cége jogosulttá válik az EMT és az NQA regisztrációs védjegy használatára.

Felülvizsgálat
A rendszeres felügyeleti auditok programja egyeztetésre kerül Önökkel. Ezek igazolják, hogy az irányítási rendszer folyamatosan teljesíti a szabvány követelményeit.
Ahol lehetséges, az EMT/NQA biztosítja, hogy ugyanazon auditor látogassa meg Önöket a tanúsítási ciklus során. Ez megteremti a működőképes munkakapcsolatot a két fél között.

 

Képzés és fejlesztés

Az EMT/NQA képzések széleskörű programját kínálja, amelyeket úgy terveztünk, hogy segítsék ügyfeleinket irányítási rendszereik fejlesztésében, bevezetésében. Magas színvonalon, szakképzett és gyakorlott oktatókkal tartunk csoportos formában rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamokat Budapesten.

A képzéseket az Önök igényeihez tudjuk igazítani, és lehetőséget tudunk biztosítani kihelyezett képzések lefolytatására is.

Szemináriumok
Az EMT/NQA világszerte szemináriumokat tart az ügyfeleit és a tanácsadókat érdeklő témakörökben – mint például a szabványok változásai.

Weboldalak
Az EMT és az NQA honlapja rendszeresen frissített és hasznos forrása az általunk nyújtott szolgáltatásoknak, illetve a tanúsítási ipar legújabb fejlesztéseivel kapcsolatos információknak.

 

Keresés

Gyors információ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.
icon telefon3

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Adatvédelmi tájékoztató

Az EMT Zrt. jelen nyilatkozatával tájékoztatja a partnereit adatkezelési gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről. Az ikonra kattintva letölthető, illetve megtekinthető Társaságunk ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA.
icon dokumentum

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ