logoEMT3

Élelmiszerbiztonsági rendszerek (ISO 22000:2018)

 

cikkep kepzes 22001Mi az ISO 22000?

Az ISO 22000 nemzetközi szabvány, amely összegzi és kiegészíti az ISO 9001 és HACCP fő elemeit, hogy hatékony keretet szolgáltasson az Élelmiszerbiztonság Irányítási Rendszer (FSMS) fejlesztéséhez, bevezetéséhez és folyamatos jobbításához.

Az ISO 22000 összhangban van más irányítási rendszerekkel, mint az ISO 9001 és ISO 14001, hogy lehetővé tegyen hatékony rendszerintegrációt

 

 

 

A képzést ajánljuk:

  • éttermet, konyhát fenntartó cégeknek, vállalkozásoknak
  • olyan cégeknek, vállalkozóknak, akik
  • élelmiszerrel foglalkoznak vagy állítanak elő és szem előtt tartják az élelmiszerbiztonságot

 

A képzések:

 

 

 

További információ:

Duka Csilla
Képzési vezető
Tel.: +36-23-444-275
Mobil: +36-30-420-78-98
Fax: +36-23-444-276
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.