382

KERESÉS

GYORS INFORMÁCIÓ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁSTisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önt az EMT ELSŐ MAGYAR TANÚSÍTÓ Zrt. (EMT) és a NATIONAL QUALITY ASSURANCE (NQA) tevékenységéről.

 • Az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt.-t öt magyar mérnök hozta létre 2002 novemberében, hogy az akkreditálási követelményeknek megfelelve ügyfélközpontú és ügyfélbarát szolgáltatást nyújtson partnereinek.

  A cég ma tizenkettő alkalmazottal és több mint 60, jelentős gyakorlattal rendelkező, szakmailag felkészült auditor segítségével szinte bármely iparágban magas színvonalú szolgáltatást kínál az egyfős családi vállalakozások számára épp úgy, mint multinacionális nagyvállalatoknak.

  Célja, hogy hosszú távú, kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatot alakítson ki ügyfeleikkel.

 

 • Az EMT Zrt. a brit National Quality Assurance (NQA) a világ egyik vezető nemzetközi tanúsító testületének kizárólagos képviselője Magyarországon és szolgáltatásait az NQA UKAS (United Kingdom Accreditation Service) által akkreditált rendszer folyamataival összhangban végzi, NQA Hungary üzleti néven.

Az NQA a brit United Kingdom Accreditation Service (UKAS), és az amerikai ANSI-ASQ National Accreditation Board (ANAB) által teljes körűen akkreditált tanúsító testület, valamint további speciális akkreditációkkal rendelkezik (pl. IATF – ISO TS 16494; ItSMF – ISO 2000 ITIL)

A sikeres tanúsítást az NQA, valamint az EMT Zrt. által kibocsátott oklevelek igazolják.

 • Az EMT Zrt. képzési tevékenységeket is folytat, amelyek az ügyfeleket irányítási rendszereik fejlesztésében, bevezetésében segítik. A társaság 2009-ben szerezte meg a FAT (Felnőttképzési Akkreditáló Testület) intézmény akkreditációs tanúsítványát, melyet annak megszűnéséig fenntartott.


Együttműködés az üzleti hatékonyság növelésére

Küldetésünk

Az EMT Zrt. és az NQA célja, hogy világszerte elismerté váljon minden üzleti szektorban, mint a kiválóság központja a független, harmadik fél általi tanúsítási és a kapcsolódó szolgáltatásokban.

A nemzetközi menedzsment szabványok követelményei szerinti tanúsítás az üzleti kiválóság elérésének alapja. Ez a legjobb, hogy növeljük cégük teljesítményét, termelékenységét.

A felmérések szerint a tanúsított cégek számára az előnyök széles skáláját nyújtja, mint például:  

 • A termék vagy szolgáltatás hozzáadott értéke.
 • A veszteség csökkentése, kockázat minimalizálása.
 • A vevő megelégedettségének növelése.
 • Értékes piaci előny szerzése.
 • Profit növelése.

Az EMT Zrt. és az NQA tanúsítási védjegy mutatja a világ felé, hogy Ön képes kielégíteni a vevői szükségleteit és elvárásait. Új horizontot nyit üzlete számára.

Az üzlet alapja

Az NQA és az EMT Zrt. széles és változatos skáláját nyújtja az üzleti szolgáltatásoknak. Ezek tartalmazzák:

01 - Minőségirányítási rendszerek tanúsítása - ISO 9001:2015

02 - Repülés és űrhajózás.  Minőségirányítási rendszerek tanúsítása - AS 9100:2016

03 - Környezetközpontú irányítási rendszerek tanúsítása - ISO 14001:2015 ; EMAS

04 - Autóipari beszállítók tanúsítása - IATF 16949:2016 (2009)

05 - Munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszerek tanúsítása - OHSAS    18001:2007/MSZ 28001:2008; ISO 45001:2018

06 - Informatika. Szolgáltatásirányítási rendszerek - ISO/IEC 20000-1:2011

07 - Élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerek - ISO 22000:2005

08 - Az információbiztonság irányítási rendszerei tanúsítása - ISO/IEC 27001:2013

09 - Energiairányítási rendszerek tanúsítása - ISO 50001:2011

10 - Auditor és rendszer menedzserképzés

Szolgáltatásait folyamatosan fejleszti, hogy azok találkozzanak az üzleti elvárásokkal  és követelményekkel. Az NQA egyike a világ vezető tanúsító testületeinek.

Területi irodái vannak az Egyesült Királyságban; helyi irodái, képviseletei világszerte. Magyarországon az EMT ELSŐ MAGYAR TANÚSÍTÓ Zrt. nyújtja a tanúsítási szolgáltatást az ügyfelek számára.

Tevékenysége szinte minden üzleti szektorra kiterjed. Az NQA ügyfelei közt megtalálhatóak a kis családi vállalkozások éppúgy, mint a multinacionális szervezetek. Szolgáltatást nyújt a gyártó-, pénzügyi- és szolgáltató szektorok széles köre részére, auditorai mélységben ismerik, személyes tapasztalattal rendelkeznek abban a szektorban, ahol tevékenységüket végzik.

Világszerte elismert

Az akkreditált tanúsító testületek felé követelmény, hogy megfeleljenek a nemzetközi szabványoknak, és rendszeres felülvizsgálatnak vetik alá magukat annak biztosítása érdekében, hogy ezt a színvonalat fenntartsák.

Az NQA akkreditált a brit United Kingdom Accreditation Service (UKAS) és az amerikai Registrar Accreditation Board (RAB) által.

Akkreditációjának tárgya a lehető legszélesebb körű.

NQA területi irodák

NQA terjeszkedése a területi irodák növekedésén alapul. Ez lehetővé teszi, hogy az ügyfeleinkre koncentráljunk. Az auditorok és az irodai alkalmazottak célja, hogy a minősítési folyamat zavartalanul menjen minden fázisban.

A tanúsítás valódi különbséget jelenthet az Ön üzlete működésében, profitjában. Mi, az EMT Zrt. és NQA tagjai, elköteleztük magunkat az Ön sikerének, és mindig magas színvonalú szolgáltatással igyekszünk elősegíteni azt.

Felismertük, hogy szolgáltatásunk csak annyira lehet jó, amennyire képzettek és professzionálisak alkalmazottaink. Folyamatosan képezzük alkalmazottainkat, hogy biztosítsuk naprakészségüket a legújabb üzleti követelményekben és gyakorlatban.

Professzionális szolgáltatás

Több mint 50 Vezető auditor dolgozik az NQA Hungary keretein belül, mindegyikük regisztrált. A Vezető auditorokat helyi irodai csapat egészíti ki, aki a szükséges technikai támogatást nyújtja.

Az Ön cégéhez kijelölt auditor megfelelő gyakorlattal rendelkezik az Ön ipari vagy üzleti területén. Ez azt jelenti, hogy ismeri az Ön üzletét, „közös nyelvet” beszélnek és értékes információkat adhat Önnek.

Segítünk, hogy megfeleljen a kihívásoknak

A tanúsítási eljárás egyenes, szisztematikus és ellenőrzött módon folyik. Az ügyfeleinkkel szorosan együttműködve biztosítjuk, hogy minden lépés a tanúsítvány felé jól érthető és áttekinthető legyen.

A cégnek, aki regisztrációért folyamodik, rendelkeznie kell dokumentált irányítási rendszerrel és belső auditokat kell végrehajtania. Ha elhatározták, hogy jelentkeznek regisztrációra, az irányítási rendszert a tanúsító átvizsgálja az első szintű audit során, amire a tulajdonképpeni minősítés előtt kerül sor.

 

A tanúsítási folyamat lépései

Jelentkezési lap
A tanúsítási eljárás a jelentkezési lap kitöltésével indul. Ebben fogalmazza meg követelményeit és biztosítja számunkra az árajánlathoz szükséges információkat.

Szerződés
Ha úgy dönt, hogy a tanúsítás lefolytatható, szerződéskötés történik. A jelentkezés beérkezésekor az első szintű auditot megszervezzük az Ön auditorával.

Tanúsítás
Az első szintű audit lehetővé teszi, hogy találkozzon az auditorával. El fogja magyarázni Önnek a tanúsítás folyamatát, áttekinti az Ön dokumentált irányítási rendszerét. Megállapodik Önnel a tanúsítás időpontjában és tájékoztatja Önt a tanúsítás programjáról.

A hivatalos tanúsítás során az Ön eljárásai és gyakorlata objektív módon összehasonlításra kerül a dokumentált irányítási rendszerének előírásaival. A tanúsítás során tett eltérésekről az auditor írásban tájékoztatja Önt.

Oklevél
A sikeres tanúsítást, és a regisztrációról szóló döntést követően átadjuk Önnek a tanúsítási oklevelét, és az Ön cége jogosulttá válik az NQA regisztrációs védjegy használatára.

Felülvizsgálat
A rendszeres felügyeleti auditok programja egyeztetésre kerül Önnel. Ezek igazolják, hogy az irányítási rendszer folyamatosan kielégíti a szabvány követelményeit.

Ahol lehetséges, az EMT Zrt biztosítja, hogy ugyanazon auditor látogassa meg Önt a tanúsítási folyamat során. Ez megteremti a működőképes munkakapcsolatot a két fél között.

 

 A tanúsításhoz szükséges lépések

 Az NQA 25 éves, az EMT Zrt 10 éves gyakorlattal rendelkezik a tanúsítási iparban. Ezen évek során az ügyfeleinkkel szorosan együttműködtünk és folyamatosan bővítettük szolgáltatásainkat.

Mivel a tanúsítás csak része az ügyfeleink igényeinek, szolgáltatások széles körét fejlesztettük ki.

Képzés és fejlesztés
Az EMT összefüggő programját kínálja a képzéseknek, amelyeket úgy terveztek, hogy segítsék ügyfeleinket irányítási rendszereik fejlesztésében, bevezetésében. A képzéseket az Ön igényeihez tudjuk igazítani, és lehetőség van házon belüli képzések szervezésére is.

Kiadványok
Kiadványok széles köre áll rendelkezésre, hogy ügyfeleink naprakészek lehessenek a legutolsó tanúsítási fejlesztésekben. Ezek közé tartoznak a negyedévenkénti újságok, a kézikönyvek és hírlevelek.

Bemutatók
Az Ön regisztrációja értékes marketing eszköz és az oklevél széles körben hirdetheti az Ön sikerét. Igény esetén megszervezzük az Ön oklevelének hivatalos átadását.

Szemináriumok
NQA szemináriumokat tart az ügyfeleit és a tanácsadókat érdeklő témakörökben – mint például a szabvány változásai – világszerte.

Web oldalak
Az NQA honlapja rendszeresen frissített és hasznos forrása az általunk nyújtott szolgáltatásokkal illetve a tanúsítási ipar legújabb fejlesztéseivel kapcsolatos információknak.


Tisztelettel,   
                        

                                   Bujtás Gyula
                                   vezérigazgató
                      EMT Első Magyar Tanúsító Zrt.

KAPCSOLAT MUNKATÁRSAINKKAL

Bujtás Gyula - Vezérigazgató
Telefon: +36-30-630-38-05
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szabó T. Árpád
-
Cégvezető
Telefon: +36-30-630-38-01
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lelkes Péter - Biztonsági vezető / Részvényes
Telefon: +36-30-630-38-02
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Somhegyi Tibor
-
Részvényes
Telefon: +36-30-630-38-03
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Bozi Péter
-
Nemzetközi igazgató
Telefon: +36-30-630-38-00
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kövessy Katalin - Tanúsítási igazgató
Telefon: +36-30-630-3804
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Ress Szilvia
- Gazdasági igazgató
Telefon: +36-30-536-59-36
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Duka Csilla - Képzési vezető
Telefon: +36-30-420-7898
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dombai Rita
-
Tanúsítási manager
Telefon: +36-30-252-5844
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Puskás Réka
-
Ügyfél manager
Telefon: +36-30-383-4138
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Séra Krisztina - Tanúsítási asszisztens
Telefon: +36-30-537-8045
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nemes András - Tanúsítási asszisztens
Telefon: +36-30-251-9887
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bujtás Csaba - Tanúsítási asszisztens
Telefon: +36-30-640-4360
Fax: +36-23-444-276
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az EMT Zrt. jelen nyilatkozatával tájékoztatja a partnereit adatkezelési gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről. Az ikonra kattintva letölthető, illetve megtekinthető Társaságunk ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA.

Weboldalunk sütiket (cookie-kat) használ, hogy a legjobb böngészési élményt biztosíthassuk Önnek honlapunkon. Az oldal további használatával jóváhagyja a sütik használatát.
BŐVEBBEN ELFOGADOM