382

KERESÉS

GYORS INFORMÁCIÓ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Letöltések

LetöltésekAz Internet használata és az elektronikus levelezés terjedésével párhuzamosan egyre nagyobb figyelmet szentelünk arra, hogy az Inteneten keresztül hasznos információkhoz juttasuk partnereinket, valamint munkánkat segítő adatokhoz biztosítsunk hozzáférést.

Oldalunkon a közös munkához szükséges jelentkezési lapot, akkreditációs igazolásokat pályázók számára, logo-kat partnereink számára, valamint további hasznos információt és linket találhatnak.

Amennyiben kérdése merül fel a különböző programok használatával, kérje munkatársaink segítségét!

 

 

Akkreditációk

Akkreditációk Innen lehet letölteni a különböző akkreditációs igazolásokat.

A letölthető akkreditációs anyagaink .PDF formátumban találhatóak meg táblázatos formában felsorolva.

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Akkreditációk
 

Letölthető ajánlat kérő nyomtatvány

Letölthető jelentkezési lap A Letöltés ikonra kattintva letöltheti saját számítógépére a tanúsításra való jelentkezéshez szükséges ajánlat kérő űrlapunkat PDF formátumban.

Az űrlapot kitöltve és visszaküldve számunkra, jelentkezését regisztráljuk és a megadott paraméterek alapján személyre szabott ajánlatot küldünk  vissza.

 

 

FONTOS:

Az űrlap megtekintéséhez és kitöltéséhez az  Acrobat Reader program szükséges, mely IDE KATTINTVA  ingyenesen letölthető és telepíthető.

 

Logo-k

Logo-k A logo-kra kattintva lehetőség nyílik az NQA és UKAS hivatalos logo-inak letöltése a cég saját oldalairól.

Bővebben: Logo-k