382

KERESÉS

GYORS INFORMÁCIÓ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

IATF 16949:2016 Belső auditor

A képzés tartalma:

  • IATF 16949:2016  áttekintése
  • IATF 16949:2016 Követelményei
  • Core Tools (APQP, SPC, MSA, FMEA)
  • ISO 19011 Auditálás követelményei
  • Belső audit tervezése, levezetése, jelentés készítése, megállapítások.


A képzés célja:

hogy kellő ismereteket adjon a belső auditori feladatok elvégzéséhez, az ISO/TS 16949:2009 szabványtervezet szerinti irányítási rendszer  belső auditjainak tervezéséhez és elvégzéséhez.

 

A képzésünkön szerzett ismeretek birtokában Ön képessé válik belső auditorként a szabvány követelményei alapján azokat kielégítő megoldásokat alkalmazni, megoldási változatokat kidolgozni és bevezetni, valamint az irányítási rendszer folyamatos fejlesztésében közreműködni! Megismerkedik az irányítási rendszerek integrálásának alapelveivel, az integrált irányítási rendszer és a rendszerdokumentáció felépítésével. Megismeri az irányítási szabványok átjárhatóságát, integrálását másik rendszerbe, és képessé válik az ISO/TS 16949:2009 szerinti irányítási rendszer belső auditjának előkészítésére, szervezésére, elvégzésére. Belső auditorként képes alkalmazni az audit alapelveit, mintavételes eljárásait, működési eljárásait és módszereit, képessé válik tervezni, szervezni és végezni az auditot, információt gyűjteni, igazolni az információkat, megerősíteni az audit bizonyítékokat, értékelni az audit megállapításainak és következtetéseinek megbízhatóságát, munkadokumentumokat használni, auditjelentéseket készíteni.

 

Az aktív részvételre nagy hangsúlyt helyezve, interaktív képzés keretében szituációs feladatokon, a társaságok életéből vett példákon keresztül a készségek, képességek közvetlen fejlesztése, a mindennapi munkába történő beépülés segítése a cél.

Előadás, táblai vázlat, rajz, illetve projectorral kivetített szemléltető ábrák felhasználásával.

A gyakorlati feladatok megoldását követően közös kiértékelés történik, amely konzultáció jellegű.

A tananyag kompetencia alapú, gyakorlatorientált. Az elméleti ismeretek tanítása – ahol megoldható – a gyakorlattal egyszerre történik. Ezzel a felnőttek andragógiai sajátosságaihoz igazodó hatékonyabb módszerrel a tanulók gyorsabban és hatékonyabban sajátítják el a tananyagot, ugyanakkor a képzési idő kihasználásának foka is magasabb.

 

A képzés:

Időpontjai: folyamatosan!
Időtartama: 2 nap, 9:00 - 16:15 (8 óra / nap)
Helyszíne: 2040 Budaörs, Muskátli u. 3. (EMT Zrt. székház)
Képzés díja: kérem, érdeklődjön a képzési vezetőnél

A képzés végén lehetőséget biztosítunk személyes szakmai konzultációra. A képzés sikeres elvégzése után tanúsítványt állítunk ki. A jelentkezők részére, a jelentkezést követően számlát küldünk. A tanúsítvány kiállításának feltétele a számla kiegyenlítése. A képzés megkezdésének előfeltétele a szabvány legalább olvasati szintű ismerete.

A képzés legalább 5 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.

 

 

További információ:

Képzési vezető
Tel.:   +36-23-444-275
Mobil: +36-30-420-78-98 
Fax:   +36-23-444-276
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.