382

KERESÉS

GYORS INFORMÁCIÓ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Képzéseink

KépzéseinkCégünk már több éve folytat a tanúsítási szolgáltatásain kívül képzési tevékenységeket is, amelyek az ügyfeleket irányítási rendszereik fejlesztésében, bevezetésében segítik.

A cég székhelyén kialakított oktatási központunkban magas színvonalon, szakképzett és gyakorlott oktatókkal tartunk rendszer manager, belső auditor és vezető auditor tanfolyamokat a következő rendszerekhez integrált formában is:

 

 

 

 


 

 

Képzéseinkre jelentkezhet a jelentkezési lapunk kitöltésével, melyet oldalunkról a jobb oldalon található ' jelentkezési lap' ikonra kattintva tölthet le. Kérjük e-mailen juttassa el hozzánk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Képzéseinket székhelyünkön tartjuk: 2040 Budaörs, Muskátli u. 3.

Cégekhez kihelyezett képzést is vállalunk. Jelezze igényét és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

További információ:


Képzési vezető
Tel.:   +36-23-444-275
Mobil: +36-30-420-78-98 
Fax:   +36-23-444-276
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.