382

KERESÉS

GYORS INFORMÁCIÓ

Cégünk rendszertanúsításokkal és képzésekkel kapcsolatos szolgáltatásairól felmerülő kérdése esetén kérem hívja munkatársunkat információs vonalunkon, ahol részletes szakmai válaszokat kaphat a kérdéseire.

Információs telefonszámunk:
+36-23-444-275

Olajterv Csoport TANÚSÍTÁSA

Olajterv Csoport TANÚSÍTÁSA Az OLAJTERV a kezdetektől elkötelezett volt a minőségi, környezetbarát és biztonságos munkavégzés iránt. A minőségirányítási rendszer első tanúsítására 1995-ben került sor, majd ezt követte a környezetközpontú irányítás 1998-ban és a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítás 2004-ben... Ezen menedzsmentrendszerek tanúsítványait az OLAJTERV tevékenységi körében folyamatosan érvényben tartotta és a szabványok változásait követve rendre továbbfejlesztette...
 
Az elismert vállalatcsoporttá történő alakulással párhuzamosan, azzal összhangban egy új, csoportszintű integrált minőségirányítási (ISO 9001:2008), környezetközpontú irányítási (ISO 14001:2004) és munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási (OHSAS 18001:2007) rendszer kidolgozására és bevezetésére került sor 2012-ben és 2013-ban.

A rendszer hatálya kiterjed az OLAJTERV Vagyonkezelő Zrt.-re mint az OLAJTERV Csoport irányító szervezetére, és a csoport hat termelő tagvállalatára: az OTF Fővállalkozó Zrt.-re, az OLAJTERV Fővállalkozó és Tervező Zrt.-re, a KVV Kőolajvezetéképítő Zrt.-re, a DKG-East Olaj- és Gázipari
Berendezéseket Gyártó Zrt.-re, a Turbo Team Kft.-re és a CH-Plussz 2000 Kft.-re.

A csoportszintű integrált irányítási rendszer tanúsítását 2013. március hónapban a brit National Quality Assurance (NQA) tanúsító testületének magyarországi szervezete, az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt., az NQA Hungary végezte.

Olajterv Csoport TANÚSÍTÁSA

 

 

 

Olajterv Csoport TANÚSÍTÁSA

 

 

 

Olajterv Csoport TANÚSÍTÁSA